Пресслужбу Харківської прокуратури очолює учасник путінського зльоту на Селігері

 

Речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко в серпні 2014 року – під час вторгнення регулярних військ РФ в Україну – був у Росії та брав участь у зльоті прибічників Путіна на Селігері.

Про це повідомив у соцмережі головний редактор харківського видання NewsRoom Павло Федосенко.

Журналіст оприлюднив фото посвідчення Чубенка як “депутата парламенту Селігера”. Перепустка видана в серпні 2014 року та оформлена в кольорах російського прапора.

“Селігер” – це форум юних путіністів у Росії. Серпень 2014 – це оборона ДАП і початок Іловайської трагедії. Дмитро Чубенко – це новий прессекретар обласної прокуратури”, – написав журналіст.

“Селфі з Жириновським викладаємо – чи досить цього?” – додав він.

Варто зазначити, що таку саму інформацію про Чубенка NewsRoom оприлюднював у 2015 році – тоді він був адміністратором проросійського пабліка “ВКонтакті” ХарьковLive.

Тоді зазначалося, що “за групою вже давно закріпився статус “проросійської”, а головний адміністратор і власник спільноти Дмитро Чубенко відкрито викладає на своїй сторінці фотографії зі знаменитого пропутінського форуму “Селігер” і селфі з Володимиром Жириновським”… Чубенко не приховує, що відвідував пропутінський форум”.

Варто зазначити, що пресслужбу прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко очолив наприкінці листопада 2019 року.
В останні дні він коментує справу, пов’язану з харківським “подільником” луцького терориста.

Читайте також:
Путін у Криму знову “наїхав” на Україну, МЗС і посольство США висловили протест

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна