Оргкомітет оприлюднив нову дату початку Олімпіади-2020 у Токіо

 

Організатори Олімпійських ігор у Токіо оприлюднили новий розклад Ігор, проведення яких було відкладали на рік через пандемію COVID-19.

Про це заявив голова оргкомітету Ігор у Токіо Морі Йосіро під час нещодавньої відеоконференції Міжнародного олімпійського комітету, інформує NHK.

“Морі повідомив, що Олімпіада [у 2021 році] триватиме 17 днів, починаючи з 23 липня. Дата початку лише на один день раніше від тієї, яка була запланована на 2020 рік. Спортсмени зі всього світу будуть виступати в рекордній кількості змагань – 339 у 33 видах спорту”, – йдеться в повідомленні.

Організаторам удалося забезпечити доступність всіх тих самих місць проведення змагань, Олімпійського селища, а також інших об’єктів, які передбачали використовувати для Ігор, що дозволило зробити їхній новий розклад дуже близьким до початкового.

Нагадаємо, у травні МОК заявив про активну підготовку до проведення Олімпіади-2020 у 2021 році, але розглядається варіант з її повним скасуванням, коли цього вимагатиме епідеміологічна ситуація у світі.

Читайте також:
В Україні – найнижчий за місяць показник смертності за добу від COVID-19

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна