Кандидатка в мери Києва від “СН” Верещук викликала Кличка на дебати

 

Переможець праймеріз фракції “Слуга народу” на кандидата в мери Києва Ірина Верещук викликала на дебати чинного голову столиці Віталія Кличка.

Про це увечері в четвер, 16 липня, повідомили в пресслужбі ОПУ.

Президент Володимир Зеленський заявив, що всі кандидатури проходитимуть перевірку від Служби безпеки та інших правоохоронних органів, щоб “потім не було сюрпризів”.

Він також закликав основних кандидатів на посаду мера Києва провести дебати.

“Мені здається, що це дуже важливо. Саме в напрямку професійних дебатів з точки зору містобудування, інфраструктури, ЖКГ, грошей, мені здається, це буде дуже цікаво – побачити відповіді в серйозних дебатах між чинним мером та Іриною Верещук”, – цитує президента його пресслужба.

Як інформувала “Новинарня“, 16 липня на праймеріз партії “Слуга народу” ухвалили, що від цієї політичної сили в мери столиці балотуватиметься Ірина Верещук.

Читайте також:
“Дійшли до ручки”: депутатка Верещук розкритикувала роботу уряду Гончарука

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна