У рамках карантину Україну поділять на чотири зони, – Степанов

 

У рамках майбутніх змін, які стосуються карантину в Україні, усі регіони поділять на чотири зони. У кожній з них будуть визначені чіткі критерії щодо обмежень.

Про це на селекторній нараді у президента Володимира Зеленського в четвер, 16 липня, заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

За його словами, у Кабінеті міністрів вже підготували постанову із змінами до режиму карантину в Україні. Згідно з документом, регіони будуть розділені на чотири зони – “зелену”, “жовту”, “помаранчеву” та “червону”.

У кожній з них будуть діяти чіткі критерії щодо обмежень.

Також повідомляється, що обмежувальні заходи будуть вводити в залежності від ситуації, що виникає в тому чи іншому населеному пункті області.

Як інформувала “Новинарня“, за словами міністра Степанова, карантин в Україні продовжать ще на місяць, але змінять умови.

Читайте також:
З початку осені карантин буде посилено: моделювання Київської школи економіки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна