На Львівщині через спалах COVID-19 на карантин закривають текстильну фабрику

 

У місті Сокаль на Львівщині закривають на карантин фабрику “Датський текстиль” через спалах COVID-19 серед працівників та відсутність замовлень.

Близько 800 працівників підприємства відправляють у вимушену відпустку щонайменше на два тижні, інформує “Нео-Радіо” в п’ятницю, 10 липня.

У 12 працівників фабрики підтвердили коронавірусну інфекцію.

За інформацією головного лікаря Сокальської районної лікарні Романа Шведа, сьогодні на підприємстві відібрали 274 проб для ПЛР-тестів та ІФА-тестів. Керівництво підприємства планує ввести карантинні обмеження усіх працівників.

Голова Сокальської РДА Ігор Дацюк зазначив, що фабрику закриють на карантин з понеділка, 13 липня, мінімум на два тижні, пише Zaxid.net.

За його словами, таке рішення підприємці ухвалили не тільки через ситуацію з коронавірусом.

Дацюк зазначив, що підприємство працює виключно на експорт і через карантинні обмеження на фабриці зараз немає замовлень. За два тижні керівництво фабрики буде вирішувати про те, чи відновлювати діяльність.

Читайте також:
У Львові від COVID-19 померла вже друга лаборантка, а на Одещині – літній чоловік без симптомів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна