Служба зовнішньої розвідки видала заяву щодо “інформаційних операцій проти України”

 

“Російські спецслужби продовжують використовувати свої можливості в Україні для проведення інформаційних операцій проти Української держави”, – про це йдеться в заяві Служби зовнішньої розвідки України, оприлюдненій у четвер, 9 липня.

“Активізація багатовекторної роботи країни-агресора в українському інформаційному просторі є визнанням ефективності роботи українських спецслужб та спробою використати Україну для зовнішнього впливу на перебіг політичних подій у світі”, – сказано в заяві СЗР.

У заяві також вказано, що “українські розвідувальні та спеціальні служби розуміють зазначені виклики та консолідовані у своєму головному завданні – захищати національну безпеку України”.

Раніше 9 липня народний депутат Андрій Деркач оприлюднив компрометуючі записи розмов людей із голосами, схожими на голоси п’ятого президента України Петра Порошенка і президента РФ Володимира Путіна, а також Порошенка та віцепрезидента США Джо Байдена.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна