Українські військові запустили на Донецьк величезний синьо-жовтий прапор. ВІДЕО

 

На День Конституції України, 28 червня, з підконтрольної території в бік окупованого Донецька за допомогою синьо-жовтих повітряних кульок запустили величезний Державний Прапор.

Як повідомляє АрміяInform, 15-метровий стяг підняли в небо волонтери, переселенці та військовослужбовці цивільно-військового співробітництва неподалік від лінії розмежування в районі Авдіївки.

Прапор полетів у бік Донецька.

“Це є демонстрацією державного прапора – щоб вони розуміли, що Донецьк – це Україна”, – сказав один з учасників акції Влад Борода.

“Ми нагадуємо мешканцям тимчасово окупованих територій, що Україна все одно повернеться. Хоча вже пройшло дуже багато часу, але вас ніхто не кинув, ви все одно боріться. Все буде Україна, і цей синьо-жовтий стяг буде в кожному місті – і в Луганську, і в Донецьку, і в Горлівці, і в Сніжному, і в Шахтарську”, – прокоментував волонтер на псевдо “Оскар”.

“Уже за кілька годин у групах соціальних мереж мешканців окупованого Донецька з’явилися фото та відео з українським прапором, що пролітав над містом”, – зазначили у виданні.

Як зазначила пресслужба штабу Об’єднаних сил, подібні заходи вже неодноразово проводилися на Донеччині та Луганщині і найчастіше були присвячені до Дня Конституції, Дня Незалежності та Дня Державного Прапора України.

Читайте також:
В бік окупованого Донецька запустили величезний прапор України. ФОТО, ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна