24 омбр знищила позицію, з якої окупанти корегували артобстріли укріплень ЗСУ. ВІДЕО

 

24-та окрема механізована бригада імені короля Данила знищила з протитанкової керованої ракети позицію проросійських бойовиків, де розташовувалися корегувальники противника.

Відповідне відео пресслужба бригади поширила в четвер, 25 червня.

Військові підкреслюють, що в смузі відповідальності 24 омбр імені короля Данила противник тривалий час використовував новітню переносну станцію наземної розвідки ПСНР-8 “Кредо-М1” російського виробництва.

“Станція дозволяла ворогу не тільки автоматично виявляти і визначати координати наших технічних засобів та підрозділів, а й вести точне корегування артилерійського вогню по них. Саме за допомогою цієї станції російські найманці здійснювали прицільні обстріли наших позицій”, – йдеться в повідомленні.

У 24 омбр підкреслили, що неодноразово Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ фіксувала цю  переносну станцію наземної розвідки на тимчасово окупованих російськими найманцями територіях та в своїх звітах засуджувала факти постачання Росією сучасної зброї на Донбас.

“Завдяки мужності особового складу та їх вмілим і злагодженим діям, воїнам вдалось виявити місце розташування корегувальників та нанести точкове вогневе ураження по позиції ворога пострілом з ПТКР та знищити її”, – кажуть королівські піхотинці.

Результат виконання бойового завдання бійці зафіксували на відео:

Читайте також:
54 омбр ЗСУ знищила мінометну позицію окупантів. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна