Геращенко обіцяє, що нацгвардійці на шоломах матимуть індивідуальні номери

 

На наступних масових заходах у нацгвардійців на шоломах будуть не лише номери військових частин, а й індивідуальні номери.

Про це в четвер, 18 червня, заявив заступник глави Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко. 

“Керівництву Нацгвардії зробили зауваження за те, що на шоломах повинен бути не лише номер військової частини, але й індивідуальний. І вони на наступних масових заходах будуть. Наприклад, у поліції індивідуальні номери є вже давно”, – сказав Геращенко.

Він зазначив, що іноді масові заходи переростають у сутички через провокації. Так, під час забезпечення охорони громадського порядку на поліцейських також інколи нападають і зривають жетони.

“Я хотів би, щоб ви також звертали увагу на сотні кадрів побиття поліцейських, облиття їх водою, плювки в обличчя, щоб був певний баланс”, – додав Антон Геращенко.

Читайте також:
Під судом у справі Стерненка поліція побила активістів і депутатів, п’ятеро затриманих. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна