93 омбр “Холодний Яр” знищила вантажівку окупантів з боєприпасами. ВІДЕО

 

Бійці 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ “Холодний Яр” звітують, що ліквідували вантажівку окупантів із боєприпасами. Цьому удару передувало знищення двох мінометів російських військ.

Про це повідомили в пресслужбі військової частини в четвер, 18 червня.

“Останніми тижнями російські найманці обстрілювала позиції холодноярців з мінометів 120-го калібру, заборонених Мінськом. Артрозвідка бригади засікла, звідки вівся вогонь, і за допомогою безпілотника виявила місце знаходження мінометних розрахунків. Окупантів змусили мовчати, вщент розбивши їхні укріплення та зброю”, – ідеться в повідомленні “холодноярців”.

Сьогодні ж зранку, 18 червня, бійці помітили біля ворожих позицій вантажівку.

“Терористи чи то підвезли БК (боєкомплект – “Н”), чи то, навпаки, вирішили перевезти звідти боєкомплект, що вцілів. У будь-якому разі, 93-тя бригада завадила їхнім планам. І тепер ці міни та снаряди більше ніколи не полетять у бік наших захисників”, – резюмували в 93 омбр.

Дивитися відео: 

Нагадаємо, минулого тижня 24-та бригада красиво спалила позицію бойовиків на Світлодарці. ВІДЕО.

Читайте також:
54 омбр показала відео знищення військової вантажівки, яка підвозила боєприпаси для окупантів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.