Під час обстрілу Авдіївки окупанти поранили мирну мешканку

 

Збройні формування Російської Федерації увечері, 15 червня, з напрямку селища Яковлівка обстріляли житлові квартали на околицях міста Авдіївка, внаслідок якого було поранено цивільну жінку.

Про це у вівторок, 16 червня, інформує пресцентр штабу операції Об’єднаних сил.

“Мінно-вибухову травму та сліпе осколкове поранення поперекового відділу спини місцева мешканка отримала на подвір’ї власного домогосподарства близько 21.00”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що громадянку доставили до реанімаційного відділення Авдіївської центральної міської лікарні та надали медичну допомогу.

Стан її здоров’я задовільний.

У штабі додають, що також було виявлено пошкодження елементів прибудинкової території, зокрема шиферної огорожі домогосподарства.

“Українською стороною Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування встановлено, що відстань та напрямок, звідки вівся обстріл, чітко вказують на причетність російсько-окупаційних військ до даного злочину”, – підкреслюють в штабі.

Читайте також:
В Авдіївці підірвався “Спартан” Нацгвардії, травмовано 10 військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна