У Збройних силах – ще 19 нових хворих із коронавірусом

 

Станом на ранок 13 червня в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 173 особи.

Про це повідомляє пресслужба Командування Медичних сил у ранковому зведенні в суботу, 13 червня.

За минулу добу у війську зареєстровано 19 нових хворих на COVID-19.

Із них у закладах охорони здоров’я перебувають 7 осіб (Чернівецький військовий госпіталь – 1 військовослужбовець, Рівненський військовий госпіталь – 1, ізолятор військової частини Київської області – 4, ще 1 військовослужбовець перебуває в ізоляторі в/ч та буде спрямований до Національного військово-медичного клінічного центру “ГВКГ” в Київ). Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

На лікуванні вдома – 12 осіб із числа нових діагностованих (Львівська область – 4 військовослужбовців та 1 працівник ЗС України, Харківська – 1 військовий та 1 працівник, Вінницька область – 3 військовослужбовці, Київська область – 1 військовий та 1 працівник).

Таким чином, кількість активних випадків COVID-19 в армії за добу зросла на 13 (напередодні повідомляли про 160 хворих).

Загалом за час епідемії в ЗС одужали 169 осіб, летальних випадків – 4.

За весь час у Збройних силах України діагностували 346 випадків коронавірусної хвороби.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 536 армійців.

Як інформувала “Новинарня“, напередодні Повітряні сили ЗСУ вперше перевезли важко хворого на COVID-19 військовослужбовця.

Нагадаємо, 11 червня КМС повідомляло про 25 нових хворих на коронавірус у ЗС України за добу (наразі антирекорд).

Читайте також:
Новий антирекорд: за добу в Україні на COVID-19 захворіло 753 людини. ДИНАМІКА ПОКАЗНИКІВ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна