В Одесі почався шостий футбольний сезон Ліги учасників АТО. ВІДЕО

 

В Одесі стартували футбольні матчі серед команд  регіонального дивізіону “Південь” шостого сезону регулярного чемпіонату з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО.

Про це в середу, 10 червня, інформує пресслужба Міноборони.

Всеукраїнська футбольна Ліга учасників АТО сезону 2020 року складається із 88 команд, а це близько трьох тисяч військових, які змагатимуться між собою в два кола в шести дивізіонах – “Захід”, “Схід”, “Північ”, “Південь”, “Центр” і “Київ”.

До чемпіонату долучаються команди від усіх силових структур України.

Так, днями на стадіоні “Чорноморець” змагалися команди “Одеса АТО” та “Миколаїв АТО”, а також команди ВМС ЗС України “Фрегат” (Одеса) та “Вікторія” Національної гвардії України (Миколаїв).

Традиційно зустріч розпочалась з ушанування загиблих героїв хвилиною мовчання.

“Загалом до складу дивізіону “Південь” входять команди Одещини, Херсонщини, Миколаївщини, цього року − і команди з Кропивницького. Остання під час першого матчу з командою оперативного командування “Південь” здобула заслужену перемогу”, − розповів керівник федерації футболу учасників АТО Одещини Денис Зубрицький.

Через карантинні обмеження трибуни були порожніми, однак це не завадило командам гідно демонструвати свою майстерність на полі.

Перемогу  здобули команди “Одеса АТО” та “Вікторія”.

Організатором і засновником цього чемпіонату вже шостий  рік поспіль є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО “Українці − разом!”.

Футбольна Ліга учасників АТО − єдиний в Україні чемпіонат з футболу серед учасників та ветеранів АТО/ООС, де змагаються 100% учасники бойових дій.

За традицією, головний трофей сезону – Кубок героїв АТО. До слова, він є перехідним і кожен переможець сезону володіє ним протягом одного року, до наступного сезону.

Як інформувала “Новинарня“, футболіст Роман Зозуля з командою волонтерів допомагає ЗСУ боротися з СOVID-19.

Читайте також:
25 футболістів і працівників “Карпат” хворі на коронавірус. Під загрозою весь чемпіонат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна