В ЗСУ скоригували число хворих на коронавірус

 

Станом на ранок понеділка, 8 червня, у Збройних силах України  на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 142 особи.

Про це повідомляє пресслужба Командування Медичних сил ЗСУ.

Таким чином, число активних випадків COVID-19 в армії за добу збільшилося на два (напередодні повідомлялося, що в ЗСУ на коронавірус хворі 140 людей).

Всього за час епідемії в ЗСУ одужали 143 особи (за добу без змін), летальних випадків – 4.

За минулу добу зареєстровано один новий випадок коронавірусного захворювання: працівник ЗС України в Дніпропетровській області перебуває на лікуванні вдома в задовільному стані, симптоми “ковіду” відсутні.

Також КМС інформує про ще один додатковий облікований випадок за 6 червня: військовослужбовець Одеської області проходив додаткове обстеження та лабораторне дослідження, він також лікується вдома, стан здоров’я задовільний.

“Тому за 06 червня обліковано не 6 випадків, а 7”, – уточнили в Командуванні медсил.

На ізоляції, в тому числі самоізоляції, наразі перебувають 618 військових (+7 за добу).

Читайте також:
Число активних випадків COVID-19 в Україні зростає п’ять діб поспіль. ІНФОГРАФІКА

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна