В Одесі від коронавірусу померла пенсіонерка, у якої ПЛР-тест двічі показав негативний результат

 

В Одесі від коронавірусного захворювання померла 83-річна жінка, у якої ПЛР-діагностика на коронавірус двічі показувала негативний результат.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на міську адміністрацію Одеси.

Раніше жінку госпіталізували до інфекційної лікарні з лихоманкою і підозрою на COVID-19. У лікарні їй двічі робили ПЛР-тести на коронавірус – 21 травня і 26 травня. Обидва рази тестування показало негативний результат.

“З огляду на наявність тяжкого супутнього захворювання, для подальшого лікування хвору було переведено до Одеської обласної клінічної лікарні, де було взято черговий ПЛР-тест на COVID-19”, – повідомили в мерії.

Результати цього тесту, які надійшли 1 червня, показали, що у жінки таки коронавірус. У дуже тяжкому стані, з важкою супутньою патологією (шлункова кровотеча) її знову перевели до інфекційної лікарні. 2 червня жінка померла.

Читайте також:
ПЛР-тести показують хибно негативний результат щонайменше у 20% випадків, – вчені

В Україні зменшився показник одужалих від COVID-19. ДИНАМІКА, ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна