Заступником міністра у справах ветеранів призначили ветерана 93 омбр Ігоря Безкаравайного

 

Уряд призначив заступником міністра у справах ветеранів Ігоря Безкаравайного – ветерана 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ “Холодний Яр”.

Про це бригада повідомила в четвер, 4 червня, на сторінці у фейсбуці.

Зазначається, що в 2015 році Безкаравайний брав участь у бойових діях на Донбасі.

Зазнав поранення у районі Карлівки на Донеччині, підірвавшись на протитанковій міні.

“Новопризначений заступник відповідатиме за медичне забезпечення, психологічну та спортивну реабілітацію ветеранів війни. Крім того, координуватиме роботу щодо соціальної та професійної реадаптації ветеранів війни”, – повідомили у пресслужбі холодноярців.

Безкаравайний закінчив Європейський університет за спеціальністю “Фінанси та кредит”.

Окрім служби в ЗСУ працював державним експертом з питань стратегічного планування Директорату стратегічного планування та євроінтеграції Міністерства охорони здоров’я та фахівцем з питань національно-патріотичного виховання у Міністерство молоді та спорту України.

Після поранення двічі вічі брав участь у відборах і на третій раз став учасником Національної збірної України “Ігор Нескорених”.

Читайте також:
Міністр у справах ветеранів Бессараб оформив інвалідність І групи й отримав понад півмільйонну виплату

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна