СЦКК: окупанти обстрілюють всі три ділянки розведення, біля Золотого – ще й мінують територію

 

Незаконні збройні формування Російської Федерації під приводом облаштування КПВВ мінували територію поблизу ділянки розведення № 2 “Золотеˮ.
Крім того, на всіх трьох ділянках окупанти продовжують цілеспрямовані провокаційні обстріли.

Про це в середу, 3 червня, повідомила Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

“Загарбники під приводом облаштування КПВВ на тимчасово непідконтрольній урядові України території, в районі міста Первомайськ Луганської області, вдалися до цинічних та підступних дій, провівши мінування поблизу автошляху неподалік ділянки розведення № 2 “Золоте”,йдеться в повідомленні.

Також у ніч з 30 на 31 травня спостерігачі ОБСЄ зафіксували постріли зі стрілецької зброї, які були здійсненні в безпосередній близькості до ділянки розведення №1 “Станиця Луганська”.

“Також представники міжнародної організації підтвердили нещодавні порушення режиму “Тиша” на ділянках розведення сил і засобів №2 “Золоте” та № 3 “Петрівське”. Це вкотре свідчить про систематичне ігнорування російсько-окупаційними військами Мінських домовленостей та відверте небажання агресора дотримуватись взятих на себе зобов’язань”, – резюмують у СЦКК.

Читайте також:
СЦКК: окупанти в ОРДО розмістили 62 танки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна