У Києві в метро з 1 червня запровадять обмеження на вхід

 

У Київському метрополітені з понеділка, 1 червня, введуть обмеження на вхід, щоби пасажири там могли дотримуватися дистанції.

Про це заявила заступник директора КП “Київський метрополітен” Наталія Макогон в ефірі одного з телеканалів, передає “НВ”.

Із 1 червня в столичній підземці очікують збільшення пасажиропотоку.

“Людей в метро стає більше. І ми готуємося до того, що на вихідних відкриється передмістя Києва (транспортне сполучення в області), і пасажирів буде ще більше. Відповідно, можуть бути обмеження на вхід в метро, щоби розтягнути пасажиропотік з можливістю дотримання соціальної дистанції”, – зазначила Макогон.

Посадовиця наголосила, що обмеження будуть вводити в разі сильного збільшення пасажиропотоку, коли дотримуватися соціальної дистанції стає важко.

Вона зауважила, що під час обмежень станція метро може працювати на одну або дві вхідних дверей замість трьох.

“У цьому підході немає нічого нового: метрополітен використовує таку систему пропуску пасажирів після проведення масових заходів, концертів, футбольних матчів”, – додала Макогон.

Нагадаємо, у НАН заявили, що Україна подолала пік захворюваності на коронавірус.

Читайте також:
В Україні – рекорд одужань, число активних випадків COVID-19 зменшилося. ДИНАМІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна