Російський оператор скасував круїзи з Краснодарського краю до Криму через коронавірус

 

Російський оператор ТОВ “Чорноморські морські круїзи” повідомляє про скасування круїзів лайнера “Князь Владимир” з Краснодарського краю Росії до анексованого Криму через пандемію коронавірусу.

Про це в п’ятницю, 29 травня, інформує “Крим.Реалії” з посиланням на сайт оператора.

“У зв’язку з нестабільною епідеміологічною обстановкою і продовженням карантину на території Краснодарського краю на підставі постанови голови Краснодарського краю повідомляємо, що найближчі круїзи скасовуються”, – сказано в повідомленні на сайті оператора.

Орієнтовна дата відновлення круїзів – середина липня 2020 року.

Оператор вже оголошував про скасування круїзів до Криму в квітні.

Про початок навігації “Князя Владимира” компанія-оператор повідомила 2 березня. Цього року судно мало зробити 35 рейсів.

ФГУП “Росморпорт” у січні 2017 року заснувало ТОВ “Чорноморські круїзи”. Компанія є оператором морських круїзів на теплоході “Князь Владимир2.

Це єдиний російський круїзний лайнер, що курсує в сезон навігації з Сочі по Чорному морю із заходами в Новоросійськ, Ялту і Севастополь.

Раніше повідомлялося, що в 2020 році судно “Князь Владимир” здійснюватиме заходи не тільки в порти анексованого Криму, але й невизнаної Абхазії.

Як інформувала “Новинарня“, в анексованому Криму 24 червня міноборони РФ проведе військові паради. 

Читайте також:
У Криму мешканці скаржаться на російську нафтобазу: їдючий сморід і маслянистий наліт на вікнах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна