Повний нєжданчик, – Холодницький про заяви Венедіктової щодо бездіяльності САП

 

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький стверджує, що під час зустрічі 19 травня генпрокурорка Ірина Венедіктова не висловлювала претензій до його роботи.

Про це він сказав у четвер, 28 травня, в інтерв’ю виданню “Новое время”.

“Абсолютно ніяких претензій не було. В понеділок я давав інтерв’ю іншому виданню, в якому наші стосунки назвав робочими. Особистих конфліктів у нас немає”, – зазначив Холодницький.

За його словами, 19 травня він обговорював з Венедіктовою “питання роботи щодо підслідності певних кримінальних проваджень, карантинних обмежень”.

Холодницький наголосив, що відеозвернення Венедіктової з критикою на адресу САП стало для нього несподіванкою.

“Я думаю, я не перший і не останній, для кого такі історії стають “нєжданчиком”. Згадую слова Рябошапки (колишнього генпрокурора, – “Н”), для якого також було несподіванкою звинувачення Венедіктової в продажі справ. А потім був Трепак (ексзаступник генпрокурора, – “Н”), який в понеділок прийшов на роботу в офіс генпрокурора і дізнався, що розподіл обов’язків змінили”, – заявив керівник САП.

Нагадаємо, нещодавно генпрокурорка Венедіктова звинуватила САП у бездіяльності.

Читайте також:
Зеленський анонсував справу про держзраду для Порошенка за розмову з Байденом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна