У Дніпрі звільнили керівника лабораторного центру за спотворення тестів на коронавірус

 

У Дніпрі звільнили керівника лабораторного центру Олександра Штепу через звинувачення його лабораторії у недостовірності та спотворенні результатів ПЛР-тестів на COVID-19.

Про це в понеділок, 25 травня, повідомили в пресцентрі Дніпропетровської обласної ради.

“В лабораторному центрі Дніпра днями працювали комісії МОЗу та правоохоронних органів з перевірки його діяльності. Причиною розслідування стала підозра у недостовірності і спотворенні результатів ПЛР тестів на COVID. Як результат роботи комісій – звільнення очільника лабораторного центру Олександра Штепи минулої п’ятниці”, – інформують у облраді.

Зазначається, що за вихідні роботу з проведення тестування у Дніпропетровської області відновили і за суботу і неділю провели 1000 проб.

Наказом МОЗ тимчасово виконувати обов’язки директора Лабораторного центру буде Інна Похмурко.

Станом на понеділок, 25 травня, в області лабораторно підтверджено 869 хворих на коронавірус, за суботу та неділю – 10 нових позитивних випадків.

Читайте також:
У Дніпропетровській ОДА зафіксували перший випадок коронавірусу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна