Поліцейських з батальйону “Луганськ-1”, які підірвалися разом з Губановим, евакуювали до Дніпра

 

Поліцейських, які постраждали внаслідок підриву міни на Луганщині, поблизу Трьохізбенки, госпіталізували гвинтокрилом Нацгвардії в лікарню імені Мечникова в Дніпрі.

Про це в п’ятницю, 22 травня, інформують у пресслужбі Міністерства внутрішніх справ.

Зазначається, що постраждали заступник командира батальйону Сергій Кисленських та старший інспектор озброєння Володимир Сотніков.

“Сьогодні заступника командира батальйону Сергія Кисленських та старшого інспектора озброєння Володимира Сотнікова батальйону патрульної служби поліції особливого призначення “Луганськ-1″ було екстрено евакуйовано гвинтокрилом Національної гвардії України із Сєверодонецька до лікарні ім. І.І. Мечникова у Дніпрі”, – йдеться в повідомленні.

Кисленьких має вогнепальне осколкове поранення м’яких тканин грудної клітини та ноги з наявністю металевих уламків і струс головного мозку.

Сотніков – з вогнепальним осколковим пораненням м’яких тканин плеча, грудної клітини та колінного суглобу з наявністю металевих уламків, струсом головного мозку.

Подальше лікування та реабілітацію поліцейські проходитимуть у Дніпрі.

Як інформувала “Новинарня“, 20 травня на ворожій міні біля Трьохізбенки підірвався командир батальйону “Луганськ-1” полковник поліції Сергій Губанов.
Ще троє бійців батальйону патрульної служби поліції особливого призначення отримали осколкові поранення.

Трагедія сталася 20 травня близько 21.30.

За інформацією міністра Арсена Авакова, представники російських окупаційних військ дистанційно підірвали керовану міну на шляху командира батальйону “Луганськ-1″.

Читайте також:
Загибель комбата Губанова пов’язана з боротьбою за контрабандні потоки між “ЛНР” і “ДНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна