Авіакатастрофа в Пакистані: дипломати з’ясовують, чи були на борту українці

 

Посольство України в Пакистані перевіряє наявність українців серед пасажирів та членів екіпажу літака, який зазнав катастрофи в цій країні, здійснюючи рейс з Лахора до Карачі.

Про це журналістам повідомив у п’ятницю, 22 травня, директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Сергій Погорельцев.

“За попередньою інформацією, 90 пасажирів (в тому числі члени екіпажу) загинули. Посольство перевіряє, чи не було на борту громадян України”, – цитує Погорельцева “Радіо Свобода”.

В управлінні цивільної авіації Пакистану повідомили, що пілот Airbus A320 рейсу PK8303  повідомляв про технічні проблеми борту перед катастрофою.

“Останнє, що ми почули від пілота, це те, що він має певні технічні проблеми”, – повідомили в управлінні цивільної авіації.

Як інформувала “Новинарня“, 22 травня сталася авіакатастрофа пасажирського літака державної компанії “Міжнародні авіалінії Пакистану”.
Він упав у житловому районі міста Карачі. На борту було щонайменше 107 людей.

Аварія сталася через кілька днів після того, як у Пакистані почали відновлювати комерційні авіарейси після карантину.

Читайте також:
Як у справі МН17: ОГП вимагає створення міжнародної слідчої групи щодо збиття “Боїнга” над Іраном

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна