“Там є різні”: Зеленський прокоментував наявність військових РФ на Донбасі

 

Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що на Донбасі воюють російські військові.

Про це глава лержави заявив у середу, 20 травня, під час пресконференції у Києві, передає “Еспресо”.

“Вони там різні. Я просто знаю, що там відбувається. Там є росіяни, там є українці, які взяли паспорти (російські, – “Н”) і тепер вони громадяни Росії. Я навіть не знаю, хто вони, ці люди, які з паспортами українським і російським (…) Ті бойовики, які взяли російські паспорти – вони вже громадяни Росії. Є багато доказів причетності російських – там, десантура, ми все розуміємо. І немає сенсу це повторювати кожного разу. Немає ніякої зради від президента України. Ми точно знаємо, хто там є. Ми точно знаємо їх кількість. І знаємо, чому вони стріляють”, – сказав Зеленський.

На уточнююче запитанння, чи погоджується президент України, що російські військові є на Донбасі, Зеленський відповів: “Там всі є. Так, і російські військові, і російські громадяни. Там всі вони є”.

На питання, хто дає вказівки бойовикам на Донбасі, глава держави сказав, що бойовиками керують “командуючи з Росії”.

Читайте також:
Зеленський назвав Авакова “потужним” міністром, який має довести справу Шеремета до кінця

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна