На Донеччині командування ОС ініціювало акцію для школярів із основ мінної безпеки

 

У рамках ініційованої командуванням Об’єднаних сил акції школярі початкових класів Мар’їнського та Волноваського районів Донецької області отримали тематичні друковані матеріали з основ мінної безпеки.

Про це у вівторок, 19 травня, повідомляє пресцентр штабу ООС.

Представник командування ОС полковник Юрій Гуменний зазначив, таким чином військовослужбовці перед початком літніх канікул намагаються ще раз попередити дітей, які проживають поблизу лінії зіткнення, про смертельну небезпеку в разі виявлення мін, боєприпасів чи інших невідомих предметів.

Набори з основ мінної безпеки включають у себе навчальні та ігрові матеріали, які розповідають про заходи безпеки під час перебування на територіях, де можуть бути міни та боєприпаси.

Офіцери ЦВС Об’єднаних сил також заохотили школярів із Мар’їнки – переможців районного етапу військово-патріотичної гри “Джура”, передавши команді комплект військових одностроїв.

Під час зустрічей з освітянами військові обговорили низку актуальних питань щодо подальшої співпраці в напрямку патріотичного виховання молоді та проведення занять з мінної безпеки.

Як інформувала “Новинарня“, Україна знищила понад три мільйони протипіхотних мін.

Читайте також:
У Донецькій області на протипіхотній міні РФ підірвалася 35-річна жінка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна