У Кремлі планують видати квартири українським силовикам, які перейшли на бік РФ у Криму

 

Президент РФ Володимир Путін обіцяє видати житло особам, які до окупації Росією Криму працювали в українських правоохоронних органах півострова, а після – прийняли російське громадянство.

Відповідна інформація оприлюднена на сайті Кремля 9 травня за підсумками зустрічі з “представниками громадськості Криму і Севастополя”.

Зазначається, що в Росії готується проєкт указу президента, яким буде передбачена видача квартир українським силовикам Криму, які прийняли російське громадянство після окупації, і зараз, “перебуваючи в складному становищі”, потребують особистого житла.

Таким чином Путін відреагував на звернення до нього кримчан.

“Уряду РФ підготувати спільно з МВС Росії, Росгвардією і представити проект указу президента РФ, що передбачає вирішення питання, пов’язаного із забезпеченням житловими приміщеннями громадян РФ, звільнених зі служби в правоохоронних органах України з правом на пенсію, що проходили службу в Республіці Крим і Севастополі і хто перебував на обліку як нужденних у житлових приміщеннях за місцем служби до 18 березня 2014 року”, – повідомили в Кремлі.

Додамо, що понад 1300 українських силовиків з різних підрозділів перейшли на бік Росії після захоплення Криму.

Читайте також:
СБУ з нагоди свого свята “привітала” колишніх колег у Криму роликом “Пам’ятаємо про зрадників”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна