Київський бронетанковий завод передав ЗСУ дев’ять відремонтованих БТР-80

 

Державне підприємство “Київський бронетанковий завод”, що входить до складу державного концерну “Укроборонпром”, передало українським війковим партію з дев’яти  бронетранспортерів БТР-80, відремонтованих в рамках державного оборонного замовлення.

Про це в середу, 6 травня, повідомили в пресслужбі “Укроборонпрому”.

Усі бронемашини пройшли плановий регламентований ремонт, отримали нові сучасні засоби зв’язку та навігації, а також нові 29-дюймові покришки українського виробництва.

“Сьогодні ми передаємо нашим захисникам останню партію відремонтованих бронетранспортерів БТР-80. Роботи довелося закінчувати в особливому режимі карантину, але усі наші зобов’язання в рамках державного оборонного замовлення 2019 року тепер виконано”, – наголосив директор КБТЗ Володимир Синявський.

За підсумками першого кварталу 2020 року КБТЗ став рекордсменом серед підприємств бронетанкового дивізіону Концерну за обсягом виготовленої продукції.

Так, у першому кварталі цього року обсяг товарного випуску продукції КБТЗ склав 406 млн грн, що майже у 4 рази більше ніж за аналогічний період минулого року.

“У цілому за 1 квартал 2020 року підприємствами, діяльність яких координується управлінням бронетанкової техніки Концерну, план по товарному випуску продукції виконаний на суму понад 1,7 млрд грн, що у порівнянні з виконанням плану товарного випуску продукції за аналогічний період минулого року більше ніж у 2,4 рази. За результатами роботи січня-квітня 2020 року бронетанковими підприємствами Концерну замовникам поставлено понад 300 нових, відновлених та модернізованих зразків ОВТ”, – розповів заступник генерального директора Концерну з виробництва Ігор Фоменко.

Читайте також:
ЗСУ отримали нову партію БТР-4Е, оснащених кулеметами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна