Під Києвом добудовують маєток для Ахметова, – екснардеп

 

Величезний маєток в селі Плюти продовжують будувати попри скорочення загального капіталу Ріната Ахметова на мільярди доларів.

4 травня Ігор Луценко, колишній народний депутат Батьківщини, опублікував у своєму фейсбуці фотографії палацу, розташованого в районі столичного передмістя Плюти.

Фотографії зроблені за допомогою дрону.

Екс-депутат, з посиланням на відкриті джерела стверджує, що гігантський особняк належить мільярдеру Рінату Ахметову, продовжує будуватися.

“Як стверджує Вікімапія, це маєток Ахметова. Як вам взагалі? Мені подобається, хоча є куди рости. Отак живе найуспішніший український бізнесмен – будується, розвивається. Гуляє власним парком, може собі дозволити. Зараз, кажуть, ради оцього всього зупиняють енергоблоки українських АЕС, щоб можна було вугільним електростанціям Ахметова працювати. Не знаю, чи правда”, – написав екснардеп.

“Новое время” звертає увагу, що неподалік від гігантської резиденції встановлена антена, що заглушає сигнал GPS і інші радіочастоти.

Вона розташована на помітному місці, — “глушилку” можна розгледіти з траси у напрямку з Києва в Українку.

Як інформувала “Новинарня“, біля нового маєтку Ахметова на Київщині обстріляли журналістів з дроном.

Читайте також:
“Шахтар-2” в уряді: для розв’язання проблем свого бізнесу Ахметов домовився із Зеленським, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна