Сирський заохотив преміями військових, які гасили лісові пожежі

 

Командувач Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Олександр Сирський заохотив преміями тих військовослужбовців, які гасили лісові пожежі в Житомирській та Київській областях.

Про це в понеділок, 4 травня, повідомили в пресслужбі Генерального штабу ЗСУ.

Так, 12 військовослужбовців отримали премії у розмірі більше 10 тис. грн та 6 військовослужбовців отримали премії у розмірі більше 5 тис. грн.

“За сумлінне ставлення до виконання своїх службових обов’язків, розумну ініціативу, високі показники в бойовій і професійній підготовці, успішне виконання завдань з локалізації пожеж у Зоні відчуження в районі м. Чорнобиль та у районі м. Овруч, заохотити особовий склад…”, – йдеться в наказі Сирського.

Зазначається, що це стало заслуженою оцінкою фахової майстерності військових та сумлінного виконання їх службових обов’язків.

Читайте також: 
ЗСУ показали, як допомагають гасити лісові пожежі в Чорнобильській зоні. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна