Командування Наєва привезло на Донбас партію масок для всіх бойових бригад

 

Командування об’єднаних сил ЗС України (командувач – Сергій Наєв) доставило для особового складу підрозділів, які беруть участь у бойових діях на Донбасі, партію медичних масок для захисту від коронавірусу Covid-19. Захисні засоби придбані коштом партнерів-волонтерів.

Про це в четвер, 30 квітня, повідомила пресслужба КОС ЗСУ.

Зазначається, що “акція доставки гуманітарного медичного вантажу відбулась в рамках стратегічної ініціативи «Допомога Схід» під патронатом командувача генерал-лейтенанта Сергія Наєва”.

Засоби захисту придбано за підтримки Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України, яку очолює Леонід Костюченко.

Передані маски розподілені в кожну воюючу бригаду в Донецькій та Луганській областях, зазначив командувач.

“Командування об’єднаних сил ЗС України продовжує здійснювати координацію роботи органів військового управління щодо виконання практичних заходів у боротьбі з Covid-19 та реальними справами доводить ефективність стратегічної гуманітарної ініціативи «Допомога Схід»”, – ідеться в повідомленні з посиланням на Сергія Наєва.

Незабаром КОС планує передати медичні маски й цивільним українцям, які проживають поблизу лінії зіткнення на Донбасі.

Читайте також:
Командування Наєва пояснило свою відмінність від ОС Кравченка

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна