Британія – на третьому місці за кількістю смертей через коронавірус у світі

 

У Великій Британії в четвер, 30 квітня, кількість лабораторно підтверджених смертей від наслідків коронавірусу перевищила 26 тисяч.

Про це повідомив глава Міністерства закордонних справ Сполученого Королівства Домінік Рааб, інформує Stourbridge News.

Він зауважив, що з 29 квітня статистика Міністерства охорони здоров’я буде включати померлих не тільки в лікарнях, але і в будинках для літніх людей, хоспісах, а також у себе вдома.

“Ми включили в статистику в загальній складності додаткові 3 811 смертей. На жаль, сьогоднішні цифри показують, що у порівнянні з даними за минулу добу в країні померло ще 765 пацієнтів з коронавірусом”, – наголосив Рааб.

Унаслідок зміни методики підрахунку за одну добу число зазначених у країні смертей зросла з 21 678 до більш ніж 26 тисяч. Таким чином, за цим показником Великобританія тепер поступається лише Італії та США.

Оновлена статистика враховує летальні випадки в Сполученому Королівстві з 2 березня по 28 квітня. При цьому, за словами глави МЗС, враховуються випадки, коли зараження новим коронавірусом було підтверджено.

Станом на 11:00 четверга, 30 квітня, у Великій Британії нараховують 166 441 інфікування COVID-19, 26 166 пацієнтів померли.

Читайте також:
Прем’єр Британії Джонсон одужав від COVID-19 і повернувся до роботи

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна