Прем’єр Британії Джонсон одужав від COVID-19 і повернувся до роботи

 

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон повертається на роботу в понеділок, через місяць після того, як у нього виявили коронавірус.

Про це в понеділок, 27 квітня, інформує BBC.

Він провів тиждень у лікарні Святого Фоми в Лондоні, включаючи три ночі в реанімації, після того як був госпіталізований 5 квітня.

Пізніше він сказав, що все “могло піти по-іншому”, коли він був у лікарні.

Джонсон повернеться до своїх постійних обов’язків – головування на черговому ранковому засіданні уряду щодо ситуації з хворобою, переговорів зі старшими міністрами та офіційними особами. Поки невідомо, чи буде вести пресбрифінг у понеділок.

Очікується також, що він обговорить плани зміни – але не скасування – режиму карантину, до закінчення крайнього терміну 7 травня, коли уряд за законом зобов’язаний оголосити про свій наступний перегляд правил.

Як повідомляла “Новинарня” 27 березня, 55-річний прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон заразився коронавірусом. 6 квітня стан його здоров’я погіршився, Джонсон був госпіталізований, а ввечері того ж дня переведений у реанімацію. У зв’язку з цим він призначив виконувача обов’язків глави уряду замість себе. Із реанімації Джонсон вийшов 10 квітня.

Читайте також:
Прем’єра Британії Бориса Джонсона виписали з лікарні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна