У Вінниці міністр оборони Таран вручив нагороди пораненим на фронті воїнам

 

У середу, 29 квітня, міністр оборони України Андрій Таран під час робочої поїздки до Вінницького гарнізону вручив нагороди двом пораненим на фронті військовим ОК “Південь” Сухопутних військ ЗС України.

Про це інформує пресслужба оборонного відомства.

“Медалі “За поранення” та грошові сертифікати отримали військовослужбовці оперативного командування “Південь” Сухопутних військ ЗС України, молодший сержант Олександр Петленко та старший солдат Олександр Ковальчук“, – йдеться у повідомленні.

“Ваша особиста мужність і героїзм, самовіддані дії у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України є зразком виконання військового обов’язку”, – сказав міністр бійцям, що проходять лікування у Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону, і вручив їм нагороди.

Нагадаємо, нещодавно командувач Медсил ЗСУ генерал Ігор Хоменко особисто прооперував важкопораненого бійця ОС.

Як інформувала “Новинарня“, український курсант Антон Совенко став найкращим іноземним випускником британської академії сухопутних військ.

Читайте також:
На Вінниччині військові Повітряних сил здали кров для хворих і поранених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна