Суд зобов’язав НАБУ відкрити справу проти Венедіктової за заявою Стерненка

 

Вищий антикорупційний суд зобов’язав Національне антикорупційне бюро України розпочати справу за повідомленням про недекларування генеральною прокуроркою Іриною Венедіктовою майна.

Про це у вівторок, 28 квітня, повідомив активіст Сергій Стерненко у фейбуці.

“Скаргу Стерненка Сергія В’ячеславовича на бездіяльність службової особи НАБУ щодо невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань задовольнити. Зобов’язати службову особу НАБУ внести відомості за заявою Стерненка Сергія В’ячеславовича від 13 квітня 2020 року до ЄРДР”, – процитував він текст ухвали суду.

Стерненко зазначив, що заяву подавав щодо можливого недекларування Венедіктовою майна – годинника за 10 тисяч євро та членства у  громадській організації з ознаками прибутковості.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з’явилася інформація про те, що генеральна прокурорка Ірина Венедіктова та її чоловік, полковник поліції Денис Колесник, не вказали у минулорічних деклараціях своє житло у центрі столиці.

Читайте також:
Венедіктова виконала вимогу Мангера в день його народження, – батько Гандзюк

“Проти мене – проросійські й аваковські”: велике інтерв’ю з Сергієм Стерненком

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна