На Львівщині в пожежі військової вантажівки загинув старший солдат Юрій Горбик

Старший солдат Юрій Горбик. Фото: ФБ 53 омбр

У Львівській області внаслідок пожежі у вантажному автомобілі “ЗІЛ 131” в ніч на неділю, 26 квітня, загинув старший солдат ЗСУ Юрій Горбик. Ще один військовослужбовець, який також перебував у вантажівці, отримав серйозні опіки всього тіла, за його життя борються лікарі.

Про це повідомила 53-тя окрема механізована бригада на своїй сторінці у фейсбуці.

“Юрій служить у нашій частині вже три роки, не одну ротацію перебував у районі проведення операції ООС. Він був справжнім фахівцем, відповідальним військовослужбовцем і товаришем з великої літери. Нам буде його не вистачати”, – наголосили у бригаді.

У повідомленні зазначається, що автомобіль загорівся внаслідок короткого замикання.

За даними Головного управління ДСНС у Львівській області, 26 квітня о 02:45 на диспетчерський пункт “служби 101” надійшло повідомлення про пожежу в місті Судова Вишня. На вантажній платформі залізничного вокзалу загорівся “ЗІЛ 131”, який належить Міністерству оборони.

Фото: ДСНС

Пожежники, які виїхали на виклик, загасили автомобіль, який на той час уже був повністю у вогні. У пожежі постраждав чоловік 1967 року народження: у нього 60% опіків тіла, тулуба, обличчя та рук 2-3 ступенів.

Загасивши вогонь, рятувальники виявили всередині автомобіля ще одного чоловіка. Медики констатували в нього смерть.

Фото: ДСНС

У ДСНС також повідомляють, що пожежникам вдалося запобігти поширенню займання на два сусідні автомобілі.

Читайте також:
На Львівщині у військовій частині виникла пожежа, загинув офіцер

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна