В армії за добу виявили 5 нових інфікованих COVID-19

 

Станом на ранок п’ятниці, 24 квітня, в Збройних силах України зареєстрували 51 випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них 15 осіб одужали та два випадки – летальні.

За минулу добу зареєстровано п’ять  нових випадків захворювання, повідомляє пресслужба Командування Медичних сил ЗСУ.

На ізоляції (також самоізоляції) перебувають 342 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби складає 42 особи.​

Четверо хворих перебувають у закладах охорони здоров’я (ВМКЦ Центрального регіону – один військовослужбовець, Чернівецький військовий госпіталь – один військовослужбовець, Мукачівський військовий госпіталь – один військовослужбовець, Харківська обласна інфекційна лікарня – один працівник ЗС України), на Рівненщині– один військовослужбовець лікується вдома під наглядом медичної служби.

Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.​

Як інформувала “Новинарня“, за даними Центру громадського здоров’я, станом на ранок п’ятниці, 24 квітня, в Україні – 7647 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Із них 193 – летальні, 601 пацієнт одужав.

Читайте також:
В Україні призовники йтимуть до армії після обсервації

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна