СБУ: На Донбасі виявили схрон арсеналу бойових засобів

 

Служба безпеки України виявила місце незаконного зберігання великого арсеналу бойових засобів ураження у районі проведення операції Об’єднаних сил на Донеччині

Про це у п’ятницю, 24 квітня, інформує пресслужба СБУ.

“Із схрону, облаштованого на території колишнього дитячого табору неподалік селища Ольгінка, правоохоронці вилучили 12 протипіхотних та протитанкових мін, одинадцять великокаліберних снарядів, 28 мін калібру 82 мм, 33 гранатомети РПГ і 38 гранат РГД-5 та Ф-1”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці також виявили два автомати Калашникова і снайперську гвинтівку СВД, понад 400 боєприпасів до ручного протитанкового та підствольного гранатометів, понад 14 тисяч патронів різного калібру.

Схрон облаштували четверо мешканців району, які планували вивезти зброю і боєприпаси з району проведення операції Об’єднаних сил.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення, а також розшуку і притягнення до відповідальності причетних до протиправної діяльності.

Читайте також:
На Донеччині під час навчань вибухнув міномет: один загиблий, вісім поранених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна