В Олександрівській лікарні столиці готують резервні ліжка для хворих на COVID-19

 

У Києві в Олександрівській клінічній лікарні, базовій для пацієнтів з коронавірусом, почали готувати додаткові резервні ліжко-місця.

Про це в четвер, 23 квітня, повідомила головна лікарка Людмила Антоненко у фейсбуці.

“Готуються додаткові резервні ліжка. Наразі ми спостерігаємо випадки локальних спалахів COVID-19: Києво-Печерська лавра, Почаївська лавра, гуртожиток у м. Вишневе“, – написала вона.

За її словами, в інфекційних відділеннях лікарні перебувають 88 пацієнтів, з них — 76 з підтвердженим діагнозом COVID-19. У 80 пацієнтів — пневмонія, шістьох перевели в палату інтенсивної терапії, їм надається киснева підтримка.

Антоненко наголосила, що жоден з тяжкохворих пацієнтів з COVID-19 не підключений до апарату штучної вентиляції легень.

Нагадаємо, добове число нових діагностованих випадків коронавірусної хвороби в Україні знову зростає. За минулу добу зафіксовано 578 нових випадків, 13 людей померли, 80 – одужали.

Читайте також:
МОЗ прокоментувало найбільшу кількість хворих на COVID-19 за останню добу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна