На Київщині – спалах коронавірусу в гуртожитку, двоє людей померли

 

У приватному гуртожитку в місті Вишневе Київської області зафіксовано спалах коронавірусу – 37 мешканців будинку захворіли, двоє померли.

Про це у вівторок, 21 квітня, заявив в.о. голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передає “НВ”.

“Маємо надзвичайний випадок захворювання на коронавірус в одному з гуртожитків міста Вишневе. На цю мить в цьому осередку виявлено 37 хворих, в тому числі діти. Є двоє людей померло”, – повідомив чиновник.

Володін зауважив, що в гуртожитку мешкає понад 300 людей. Їхня точна кількість наразі встановлюється.

За його словами, усіх мешканців будинку перевіряють на коронавірус методом ПЛР-тестування. У самій будівлі “запроваджено стан особливого пересування”.

“Місцева влада наразі організовує доставку харчів, ліків та засобів особистої гігієни в гуртожиток”, – заявив очільник ОДА.

У Київській області офіційно підтверджено 356 випадків захворювання на коронавірус. 11 пацієнтів померли.

Як інформувала “Новинарня“, за минулу добу, 20 квітня, в Україні діагностували 415 нових випадків коронавірусної хвороби.

Загалом у країні зафіксовано 6125 лабораторно підтверджених випадків COVID-19.

Читайте також:
На Прикарпатті COVID-19 виявили у шести священників

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна