На Волині попрощалися із загиблим на Донеччині комвзводу 28 омбр Андрієм Шинкаруком

 

У Волинській області в місті Любомль попрощалися із загиблим під час виконання бойового завдання в районі проведення ООС на Донеччині командиром взводу 28-ї омбр Андрієм Шинкаруком.

Про це у четвер, 23 квітня, повідомляє місцеве видання “Район. Любомль”.

Панахида відбулася у храмі Архистратига Михаїла. Після цього біля пам’ятної стели “Герої не вмирають” пройшла церемонія прощання із загиблим.

“Противник відкрив обстріл по українських позиціях поблизу Мар’їнки на Донеччині з протитанкового гранатомета. Андрій переміщався, перевіряв свої позиції, коли неподалік від нього впав снаряд. Осколками йому посікло правий бік. Там множинні осколкові поранення. Їх дуже багато було, вони виявилися несумісні з життям. Андрій Шинкарук загинув на місці”, – розповіла пресофіцерка 28-ї омбр Аліна Демченко.

Андрій Шинкарук народився 16 липня 1991 року в Любомлі Волинської області. Випускник місцевої загальноосвітньої школи №3. Навчався також у Національному технічному університеті України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”.

На війні – з 2014 року, захищати Україну починав у складі 1-го омпб “Волинь”.

20 квітня унаслідок обстрілу з гранатомета на Донеччині командир взводу 28 омбр ЗСУ, лейтенант Андрій Шинкарук загинув.

21 квітня 28-ма окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу підтвердила загибель свого бійця.

Читайте також:
12 загиблих героїв березня: згадаймо їхні обличчя

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна