Криклій: Громадський транспорт може запрацювати в середині травня

 

За словами міністра інфраструктури України Владислава Криклія, громадський транспорт може запрацювати вже з другої половини травня.

Про це урядовець заявив у четвер, 23 квітня, в інтерв’ю “Українському радіо”.

“Це мої особисті прогнози. Я думаю, що громадський транспорт ми почнемо відновлювати з другої половини травня”, – сказав Криклій.

Він наголосив, що відновлення роботи громадського транспорту залежить виключно від того, як складатиметься епідеміологічна ситуація в країні.

В Україні насамперед буде відновлене внутрішнє пасажирське сполучення. А внутрішнє авіаційне сполучення, за його прогнозом, може запрацювати вже в червні.

При цьому міжнародне пасажирське авіасполучення запрацює лише тоді, коли інші країни почнуть відкривати свої кордони.

Раніше міністр інфраструктури заявляв, що в Україні громадський транспорт почне працювати не раніше червня.

Нагадаємо, добове число нових діагностованих випадків коронавірусної хвороби в Україні знову зростає. За минулу добу зафіксовано 578 нових випадків, 13 людей померли, 80 – одужали.

Читайте також:
У Мінінфраструктури порадили, на коли українцям краще планувати відпустку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна