Генштаб показав випробування української модифікації ЗУшки

 

У Рівненській області тривають визначальні відомчі випробування 23-мм спареної установки української модифікації ЗУ-23.

Про це в середу, 22 квітня, повідомили в пресслужбі Державного науково-дослідного інституту випробувань та сертифікації озброєння і військової техніки.

Зазначається, що зенітна установка призначена для знищення повітряних цілей, а також ураження живої сили противника, його легкоброньованих та вогневих засобів в умовах будь-якої місцевості та у будь-яку пору року.

“Фахівці здійснюють перевірку та встановлюють відповідність отриманих у процесі випробувань результатів тактико-технічним характеристикам, заявленим розробником”, – йдеться в повідомленні.

Зараз виконуються стрільби по повітряних цілях.

За результатами випробувань очікується направлення дослідного зразка на підконтрольну експлуатацію у війська та подальше прийняття цієї модифікації ЗУ-23 на озброєння Збройних сил України.

Як інформувала “Новинарня“, на Чернігівщині тривають держвипробування нового міномета МП-120.

Читайте також:
В Україні випробували ракету “Вільха-М” із ураженням цілі на відстані 120 км. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна