На Хмельниччині обмежили доступ до монастиря УПЦ МП, де виявили COVID-19

 

На Хмельниччині обмежили доступ до Свято-Преображенського жіночого монастиря так званої УПЦ МП в селі Головчинці Летичівського району, де виявили п’ятьох хворих на коронавірус.

Про це у вівторок, 21 квітня, повідомили у пресслужбі Летичівської райдержадміністрації.

“Доступ сторонніх осіб до Свято-Преображенського Головчинецького жіночого монастиря обмежено”, – йдеться у повідомленні.

У межах осередку інфекційної хвороби та прилеглих територій, вулиць в селі Головчинці провели дезінфекцію.

У РДА запевнили, що коло контактних осіб встановлено, наразі вони перебувають в режимі самоізоляції з дотриманням всіх карантинних вимог.

Постійно здійснюється моніторинг стану здоров’я осіб із підозрою на каронавірусну інфекцію.

Мобільна медична бригада у осіб з кола контактних здійснила збір біологічного матеріалу, його направили на дослідження до ДУ “Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України”.

Нагадаємо, за минулу добу, 20 квітня, в Україні діагностували 415 нових випадків коронавірусної хвороби. Загалом у країні зафіксовано 6125 лабораторно підтверджених випадків COVID-19.

Як інформувала “Новинарня“, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заяив, що в Україні епідемія коронавірусу може тривати довше, ніж в Італії чи Іспанії, але без піку захворюванності, як це спостерігають у Польщі.

Читайте також:
Порушення карантину на Пасху: поліція відкрила кримінальне провадження і щодо Почаївської лаври МП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна