У ЗСУ за добу виявили одного нового хворого на коронавірус, всього – 29 випадків

 

Станом на 17 квітня в Збройних силах України зареєстровано 29 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Про це повідомляє Командування медичних сил Збройних сил України.

З них 1 людина одужала, 2 випадки – летальні.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) — 277 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 3 доби — 24 особи.

За добу підтверджено 1 нових випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

“Військовослужбовець однієї з військових частин Одеської області з 13.04.2020 проходив лікування в домашніх умовах з діагнозом ГРЗ. 16.04.2020 у зв’язку з погіршенням стану здоров’я, за бажанням військового, був госпіталізований до інфекційної лікарні міста Одеса, тест ПЛР позитивний від 16.04.2020. Стан стабільний”, – йдеться у повідомленні Командування Медичних сил.

Як інформувала “Новинарня“, 7 квітня 2020 року в ЗСУ зафіксували першу смерть від коронавірусу. Це жінка, працівник ЗС України однієї з військових частин з Івано-Франківської області.

16 квітня у Збройних силах України зафіксовано другий летальний випадок від коронавірусу в працівника ЗСУ на Львівщині.

Читайте також:
В Україні протягом доби виявили 501 нового хворого на коронавірус, дев’ятеро померли

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна