У владі домовилися тримати кандидатів на посади міністрів 2-3 місяці у статусі т.в.о., – Арахамія

 

У владній команді досягли домовленості про те, що кандидати на посади міністрів надалі проходитимуть “випробувальний термін” у статусі тимчасового виконувача обов’язків на період два-три місяці.

Про це заявив голова фракції “Слуга народу” у ВР Давид Арахамія у вівторок, 14 квітня, в ефірі телеканалу “Україна 24”.

“Якщо в корпоративному сегменті завжди, коли людину беруть на роботу, їй дають випробувальний термін, щоб зрозуміти, чи справляється вона зі своїми обов’язками й очікуваннями до неї чи ні. Оскільки у нас в державі на посаді міністра відсутній такий форм-фактор, то зараз ми прийняли неформальне рішення, що ми будемо всіх цих людей оформляти як т.в.о., дамо їм попрацювати два-три місяці“, – сказав Арахамія, якого цитує “Інтерфакс-Україна”.

“Рада подивиться як вони працюють, яких результатів досягають, як комунікують з профільними комітетами і після цього – голосуватиме їх у залі. Мені здається – правильний шлях”, – додав голова фракції монобільшості.

Як відомо, 30 березня Верховна Рада звільнила з посад міністрів Ємця та Уманського, які були призначені в уряд лише 4 березня та, як вважається, не впоралися з роботою.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна