У ДТП з каретою швидкої допомоги під Харковом загинули троє людей. ВІДЕО

 

У Харкові на окружній дорозі в районі Рогані зіткнулися легковик Daewoo та карета швидкої допомоги марки УАЗ (“таблетка”). Унаслідок ДТП троє людей загинули, ще четверо – отримали важкі травми.

За даними обласної поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася 10 квітня близько 22:00, поблизу 5-го кілометра кільцевої дороги.

Як повідомив у коментарі “Суспільне: Харків” заступник голови ГУ Нацполіції Харківщини Сергія Чижа, у “швидкій” був автореєстратор, який зафіксував момент зіткнення: легковий автомобіль раптово виїхав на зустрічну смугу та врізався в машину медиків.

У “швидкій” перебували п’ятеро людей. 55-річний водій УАЗа загинув на місці, четверо травмованих доставлені до лікарні.

Водійка та пасажир Daewoo також загинули.

“Поліцейські попередньо встановили, що автомобіль «Daewoo Sens» під керуванням 27-річної жінки, який рухався зі сторони вулиці Олександра Зубарєва в напрямку проспекту Гагаріна, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з каретою швидкої медичної допомоги”, – підтвердили в поліції.

Як розповів заступник директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Юрій Подзолков, бригада швидкої (четверо чоловіків) везла одну пацієнтку із селища Хорошеве (Харківський район) до обласного центру.

Жінка 33 років та троє працівників “швидкої” (два санітари 48 та 38 років, а також 40-річний фельдшер) у вкрай тяжкому стані залишаються в лікарні.

Поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Відео моменту аварії з реєстратора:

Читайте також:
В Угорщині в ДТП втрапив автобус з евакуйованими українцями, є постраждалі

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.