В уряді 60% працівників перейшли на віддалений режим роботи

 

У секретаріаті уряду та в міністерствах близько 60% працівників перешли на віддалений режим роботи у зв’язку з карантином, запровадженим задля стримування коронавірусної хвороби.

Про це в коментарі “Громадському” в четвер, 9 квітня, повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов.

“У секретаріаті Кабінету Міністрів України 60% персоналу вже декілька тижнів працюють у віддаленому режимі. Це люди, які забезпечують аналітичну роботу, забезпечують роботу, яка не потребує безпосередньої присутності на робочому місці протягом цілого дня. Це люди, які перебувають у зоні ризику (щодо інфікування коронавірусом)”, — розповів міністр Кабміну.

Немчінов зазначив, що секретаріат “дає собі раду” тим штатом, який залишився на робочих місцях.

“Наскільки я розумію, у міністерствах та інших центральних органах виконавчої влади плюс-мінус однакова ситуація”, — додав міністр.

Він також розповів, що в нинішніх умовах уряд працює в режимі “селектор за селектором”, тобто є велика кількість селекторних нарад замість безпосередніх зустрічей.

Нагадаємо, станом на ранок 9 квітня в Україні діагностовано 1892 випадки COVID-19, загинули 77 людей.

Читайте також:
Кабмін скоригував карантинні обмеження: які зміни

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна