Міноборони прокоментувало утиски Проєктного офісу реформ

 

У Міністерстві оборони України заявили, що інформація начебто про утиски Проєктного офісу реформ не відповідають дійсності.

Відповідну заяву видала в середу, 1 квітня, прессекретар Міністра оборони України Світлана Павловська. 

За її словами, проєктний офіс реформ є “лише дорадчо-консультативним органом”.

“За останні півроку Проєктний офіс жодного разу не збирався”, – каже Павловська.

Місце перебування Проєктного офісу зараз перенесено до Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних Сил України.

“Більшість членів нинішнього складу офісу є працівниками ЗС України. І на них, як і на всіх інших, розповсюджується трудова дисципліна… Було проведено перевірку виконання розпорядку дня та розпорядку роботи працівниками Центру. З’ясувалось, що цивільні експерти, які є членами Проєктного офісу просто не ходять на роботу. Більш того, одна з працівниць, яка відповідає за реформування сержантського складу ЗС України зверталась до посадових осіб, аби вони забезпечили їй алібі стосовно перебування на робочому місці“, – говорить речниця міністра.

“Деяким цивільним експертам у зв’язку з цим оголошено догану. Троє взагалі звільнились за власним бажанням. Але це не є новиною. Склад Проєктного офісу достатньо часто змінюється”, – додала вона.

У заяві речниці міністра йдеться також, що реформуванням Міністерства оборони займається Комітет реформ Міністерства оборони та Збройних Сил України, який було введено указом Президента у 2016 році на виконання рішення Ради Національної безпеки і оборони України.

Головою Комітету реформ є Міністр оборони. До Комітету входять 5 підкомітетів та 26 робочих груп по напрямкам реформування.

Читайте також:
Проєктний офіс реформ Міноборони виселили з приміщення та заблокували перепустки. ЗАЯВА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна