“Помста за Урал”: ОСи підбили вантажівку бойовиків поблизу Широкиного

 

Поблизу Широкиного на Донеччині українські військові підбили вантажівку бойовиків “ДНР”, що проводила логістичне забезпечення окупаційних військ.

Про це в понеділок, 16 березня, повідомляє “Український мілітарний портал” з посиланням на місцевого блогера NecroMancer, який у свою чергу поширює допис бойовика Олексія Смирнова із соцмережі “Вконтакте”.

Подія нібито трапилася (чи про неї стало відомо) в неділю, 15 березня, в районі окупованого села Саханка, на схід від Маріуполя.

За даними Смирнова, внаслідок влучання було ліквідовано одного бійця російських окупаційних військ, ще один отримав поранення.

Рештки керованої протитанкової ракети

Залишки керованої протитанкової ракети, які були продемонстровані, свідчать про використання ПТРК “Стугна-П” розробки та виробництва КБ “Луч”.

Нагадаємо, протягом попередніх тижнів бойовики на Донбасі кілька разів атакували вантажівки ЗС України ПТУРами (протитанковими керованими ракетами).

Як інформувала “Новинарня“, протягом 15 березня збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів два військовослужбовці Об’єднаних сил отримали поранення та ще два бойове ураження.

Читайте також:
ОС: у лютому окупанти втратили на Донбасі 38 осіб убитими

Удар у відповідь: штаб ОС розповів про знищення розрахунку ПТРК окупантів під Пісками

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна