“Зупинити політичне мародерство”: В’ятрович закликав Зеленського не розколювати суспільство під час епідемії

 

Ефективно боротися з епідемією можна лише за умови консолідації суспільства і довіри громадян до влади, “зупинивши політичне мародерство”.

Про це у понеділок, 16 березня, заявив народний депутат від “Європейської солідарності” Володимир В’ятрович.

За його словами, в українській ситуації це означає припинення командою президента Володимира Зеленського будь-яких дій у внутрішній чи зовнішній політиці, що вносять розкол і можуть викликати обурення й протести.

“Влада має припинити ухвалення законів чи інших актів, які викликають протести, припинити політичні репресії, припинити будь-які капітулянтські дії і зближення з Росією, не допускати використання карантину для спроб порушити свободу слова чи інші базові свободи людей”, – зазначив В’ятрович у фейсбуці.

Народний депутат наголосив, що “спроба протягувати рішення, що розколюють суспільство в час епідемії – це політичне мародерство”.

“Воно може викликати найрішучіший опір суспільства з непередбачуваними наслідками, відповідальність за які ляже на мародерів”, – переконаний Володимир В’ятрович.

Як інформувала “Новинарня“, 14 березня волонтерка Чорногуз оголосила безстроковий протест під офісом президента.

Читайте також:
“Найстрашніший вірус – русская весна”: у Києві відбувся Марш патріотів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна